Joueb.com
Envie de créer un weblog ?
Soutenez le Secours populaire
ViaBloga
Le nec plus ultra pour créer un site web.
Débarrassez vous de cette publicité : participez ! :O)
 Bruit et pollution des avions    Chimie et substances nocives   Conférences, enquêtes, débats, plaidoiries et autres réunions d'informations   Elections communales 2006   Les actions en cours: ce que vous devez faire.   Les autres nouvelles   Trop de nuisances dans nos vies   Un petit accès d'humeur... 
TROP DE BRUIT ou comment lutter  contre (entre autres) les excès des avions en Brabant wallon.
Version  XML 
Pour vous aider

Archive : tous les articles


Conférences, enquêtes, débats, plaidoiries et autres réunions d'informations




Session
Nom d'utilisateur
Mot de passe

Mot de passe oublié ?


DHL: "Wie voor blokkering zorgt, kan bezoek krijgen"

--> Cela doit être oui ou sinon...
A lire sur www.hln.be

Wie voor een blokkering zorgt bij de onderhandelingen over DHL, kan een bezoekje verwachten van het DHL-personeel. Dat kondigde Lode Verschingel, vakbondsafgevaardigde van het ACV, donderdag in de vooravond aan.

De bonden van DHL trokken donderdagnamiddag naar Brussel om de besprekingen van de Brusselse regering over het dossier DHL te volgen. "Als dat nodig is, zullen we morgenvroeg alle werknemers van het bedrijf mobiliseren om met een grote delegatie naar de Brusselse regering te trekken", aldus Verschingel.

De vakbonden kunnen leven met het feit dat er deze week nog gewerkt wordt aan een politieke oplossing voor DHL, "toch als er constructief gewerkt wordt op alle niveaus". "Als we zouden merken dat één of andere partij voor een blokkering zorgt bij de onderhandelingen, zullen we met het DHL-personeel die partij een bezoekje brengen." Volgens de vakbonden is ook de DHL-directie bereid om deze week nog geduld te oefenen. (belga)
Ecrit par Cherche l'info, le Vendredi 24 Septembre 2004, 12:31 dans la rubrique "Bruit et pollution des avions ".